Najaar kinderkleding- en speelgoedbeurs! Zaterdag 5 oktober van 13 – 15 u.


verkoop:

Kom eens kijken op onze kinderbeurs, de entree is gratis. We hebben allemaal mooie nette en bruikbare spullen ingenomen, op maat gehangen en uit gesorteerd staan. Het is net een grote mooie winkel met allemaal goedkope kinderspullen! Loop eens binnen om te kijken of er ook iets voor jou tussen zit.

We hebben zomerkleding vanaf maat 80 t/m 176 te koop. In een aparte ruimte staat al het speelgoed.

Spullen inschrijven:

Vind je het ook zo jammer om al die kleren zomaar weg te doen waar de kinderen alweer uitgegroeid zijn? En dat terwijl het eigenlijk nog niet versleten is. En het speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt, zou dat ook niet een nieuwe bestemming kunnen krijgen?

  • Je kunt je spullen vooraf in laten schrijven, bel Ingrid 0485-322721 of Tamara 06-23777107.
  • Zorg dat je hiervoor op tijd bent, want vol = vol.
  • Je kunt ook vrijdag 4 oktober met je spullen naar Het Doehuis komen, daar schrijven we tussen 9 en 12.30 u. nog spullen in. Natuurlijk moeten je spullen er nog goed uitzien. Heel, compleet, schoon en voor ons controleerbaar.

Op maandag 7 oktober tussen 19-20 uur is de uitbetaling, niet verkochte spullen krijg je weer terug. Kijk voor meer info op onze website: www.kledingbeurscuijk.nl

Op de hoogte blijven van onze beurzen? Like ons op facebook: kledingbeurs Cuijk, en help ons door onze berichten te delen!

Graag tot ziens namens de vrijwilligers van Padbroek Aktief